Pleksi Tabela

Pleksi Tabela

Pleksi Tabela,  teknolojinin de giderek ilerlemesi ile gün geçtikçe daha çok gelişme gösteren bir sektörel ürün haline gelmiştir. Bu gelişmelerde tabela sektörünün giderek büyümesini sağlamıştır. Sektördeki bu gelişmeler ile çok çeşitli tabela türleri ortaya çıkmıştır. Bunlardan bir tanesi de saydam-plastik bir yapıya sahip olan akrilik cam olarak bilinen pleksiden üretilen diğer bir adı ile pleksiglass olarak bilinen tabelalardır. Daha çok dış mekanlarda kullanılan  tabela, kötü hava koşullarına bile dayanabilen bir malzemeden üretildiği için uzun ömürlü olması ve üretiminin de kolay olması bakımından çokça tercih edilen bir tabeladır. Ayrıca ışık geçirme özelliğine sahip olması ile led aydınlatmalar içerisinde kullanılmaktadır.

Pleksi Tabela Ankara

Pleksi malzeme olarak hem hafif hemdedayanıklıdır. Bir yerin dekorasyonunda çok rahat kullanılabilmektedir. Ev veya iş yerlerinde yapılan asma tavanlarda aydınlatma olarak kullanılan led lambaların kapaklarında kullanılan bir malzemedir.

Işıklı Pleksi Tabela

Pleksinin renkli veya renksiz saydam şekilde olan çeşitleri de bulunmaktadır. Renk yelpazesi de çok geniştir. Bu nedenle bir iş yerinin dekorasyonuna uygun bir renkte tabela yapılabilmektedir. Plastik yapısı nedeni ile hem hafiftir hemde kullanım amacına göre rahat bir şekilde üzerinde delme gibi işlemler yapılabilmektedir. Genellikle farklı ölçülerde düz levha halinde bulunurlar.

Işıklı Pleksi Kutu Harf Fiyatları

En önemli özelliklerinden biri de döküm levha olmasıdır. Bu levhalara kullanım amacına göre 90°c ile 115 °c aralığında ısı uygulanarak şekil verilir. Hafiftir fakat camdan daha dayanıklı bir yapıya sahiptir. Plastik olması nedeni ile piyasa fiyatları da oldukça makuldür. Bu nedenle de birçok alanda kullanılmaktadır.

Şeffaf Pleksi Tabela Kullanım Yerleri

Dekorasyonda, aydınlatma alanlarında, reklamcılıkta, merdivenlere yapılacak olan korkulukların yapımında, ölçü aletlerinde, ilaç sektöründe, laboratuvarlarda, masa veya sehpaların ayaklarında, hediyelik eşya veya aksesuarlarda kullanılmaktadır.

Şeffaf Pleksi Tabela Fiyatları

Pleksi tabela, daha çok led aydınlatmalar ile ışıklı olarak kullanılıyor olsa da ışıksız olarak tercih edilen modelleri de bulunmaktadır. Işıklı olarak kullanılan tabelalar hareket halindeyken bile çok rahatlıkla farkedilebilmektedir. Fiyatları proje ve veya ihtiyaçlara göre  farklılık göstermektedir.

3d Harf Tabela

Tecrübeli kişiler ile kutu harf yapılması ile alakalı hangi süreçlerden geçileceği, materyal seçimi gibi bilgilerin elde edilmesi sonrasında firmalar diledikleri tarzda modelleri elde etmiş olacaklardır. Firmalar genellikle pleksi tabelaların birbirine benzer şekilde hazırlandığını düşünüyorlar.

Işıklı Pleksi Kutu Harf

Parlak pleksi tabela üretilebildiği gibi mat olanları da üretilebilmektedir. Genellikle iş yerlerinde kullanılan bu tabelalar ile zevk ve tercihlere göre istenilen türde seçimler yapılabilmektedir. Tabelaların hazırlanış alanlarına bağlı olarak yapılacak olan çalışmaların sonrasında ortaya tüm dikkatleri firmaların üzerine çekebilecek tarzdaki tabelalar çıkmış olacaktır. Konusunda deneyimli olan kişilerin yapmış olacakları tabelalar ile beraber artık firmaların yapmakta oldukları tanıtım çalışmaları en etkili şekilde sonuçlandırılacak, bu durum da beraberinde farklı ve başarılı sonuçları getirmiş olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Kabartma Harf Tabela

Veteriner Tabelası