Işıklı Tabela

Işıklı Tabela

Işıklı tabela nın yeri firmaların tanıtımı konusunda artık tahmin edilenden çok daha büyük bir hale gelmeye başladı. Bunu bilen firmalar da artık kendilerini en iyi şekilde tanıtmak adına onlara sunulmuş olan birbirinden kullanışlı tabela modellerini inceleyerek bunlar arasından seçimlerini yapıyorlar. Işıklıtabela modelleri genel itibari ile firmaların çok uzun zamanlardır büyük bir beğeni ile tercih ettikleri tabela modelleri arasında kendine yer bulmaya devam etmekte. Genel itibari ile adından da anlaşılabileceği üzere ışıklıtabelaların iç kısımlarında birbirinden farklı aydınlatma ürünleri kullanılmaktadır. LED, neon, flüoresan tarzındaki aydınlatma ürünleri ile beraber firmalara ait olan tanıtım işlemleri karanlık vakitlerde bile başarılı bir şekilde yapılmış olacaktır.

Ankara Işıklı Tabela

Hazırlanacak olan ışıklıtabela modelini iç kısmında var olacak olan ışık, ön kısımdaki reklam yazılarının çok daha uzak mesafelerden rahatlıkla görülmesine imkan tanınmış olacaktır. Gerçekleştirilecek olan ışıklı tabela tasarımında pleksi, vinil veya folyo gibi ön ve arka tarafından ışığı yansıtabilecek tarzda malzemeler kullanılmaktadır. Yapılacak olan tasarım işlemleri sırasında ise alüminyum ya da demir profilden iskelet hazırlanmış olacaktır. Ardından hazırlanmış olan iskeletin etrafına yaklaşık olarak 12 cm oluklu alüminyum profil konulur. Işıklıtabelanın arka kısmına ışığın en iyi şekilde yansıtılması adına alüminyum gofrajlı levha kullanılırken ön kısmına ise ışığı geçirecek olan polikarbon veya pleksi levhalar kullanılmaktadır.

Işıklı Tabelacılar

Bilindik tarzda kullanılmakta olan ışıklıtabela çeşitleri hazır olarak sunulmakta olan alüminyum kasalardan hazırlanılmaktadır. Kasaların derinlikleri ile 7 cm ile 15 cm arasında değişim göstermektedir. Firmaların bu aşamada karşılarına pek çok farklı tarzda seçenekler çıkmaktadır. Klasik tarzdaki montajların yanı sıra birbirinden farklı desenlerde ve şekillerde ışıklıtabela montajlarının yapılması da mümkündür. Renkler de yine seçimler konusunda olduğu gibi geniş yelpazeler üzerinden insanlara sunulmaktadır. Ancak ağırlıklı olarak lacivert, siyah, kırmızı ve beyaz renkler tercih edilmektedir. Işıklı tabela seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerin başında, tabelanın konumu ilk sırada kendine yer buluyor. Çünkü tabelanın etkili olması adına, ışıklı tabela herkesin görebileceği bir yere monte edilmelidir.

Işıklı Tabelanın Ölçüleri

Ardından da artık sıra ışıklıtabela ölçülerini belirlemeye geliyor. Şimdilerde istenilen hemen her ölçüde bu tarz tabelaları ürettirmek mümkündür. Bu işlemlerin belirlenmesinden sonra artık sıra tabelanın tasarlanmasına gelecektir. Görüş mesafesi ve hava koşulları gibi detayların üzerinde durulması ile beraber başarılı bir şekilde tabela seçimi yapılmış olacaktır. Tabelanın hazırlanmasından sonra artık son sırada tabelanın montajı yer almaktadır. Montajın kaliteli ve sağlam bir şekilde yapılması demek, tabelanın çok uzun süreler boyunca gönül rahatlığı ile kullanılabilmesi anlamına gelecektir. Göz alıcı ve şık bir tasarıma sahip olacak olan tabela, istekleri en iyi şekilde yerine getirilmiş olacaktır. Ve hedef kitleler tabelaları görerek firmalarının tanıtımlarını yapmış oluyorlar.

Ankara Işıklı Tabela Yaptırabileceğiniz İmalat Çeşitlerimiz

  • Aluminyum Kutu Harf Tabela İmalatı
  • Işıklı Ahşap Tabela İmalatı
  • Dekota Foreks Uygulamaları
  • Krom Paslanmaz Kutu Harf Tabela 
  • Ankara Özel Tabela İmalatı
  • Pleksi Kutu Harf Tabela İmalatı
  • Vinil Germe Tabela İmalatı

Işıklı Tabela Örneklerimiz

[gallery columns="4" link="file" ids="4961,4898,4670,3979,3982,3852,3770,3498,3495,3482"]

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Kabartma Harf Tabela

Veteriner Tabelası