Bina Totemi

Bina Totemi

Bina Totemi apartmanların, iş merkezlerinin ve sitelerin şık ve modern görünüşlere sahip olmasını sağlayan en önemli malzemelerin başında totemler gelmektedir. Bir başka deyişle bina tabelaları olarak da adlandırılabilecek olan bu tasarımlar, kullanılan malzemenin cinsine, boyutlarına, renk seçeneklerine göre birbirinden çeşitli modellerde rahatlıkla üretilebilmektedir.

Totem Çeşitleri

Bina ve site totemleri eskiden kullanılan floresanlı aydınlatmaların terk edilmesi ile günümüzde başka bir boyut kazanarak teknolojiyle bütünleşmiş durumdadır. Işıklı ve ışıksız olarak üretilebilmekte olan bu ürünler, gösterişli ve canlı yapılar ortaya çıkartarak bulunulan sahaya ayrı bir hava katmaktadır.

Totem Tabela

Özellikle enerji tasarruflu LED ışıklandırmalar ile yapılan vinil germe tabelalar, oldukça dikkat çekici özelliklere sahip olduklarından dolayı diğer uygulamalara göre daha çok tercih edilmektedir. Binaların dış yüzeyi ve renkleri ile de kolaylıkla uyum sağlayabilen bu tasarımlar, çok çeşitli renklerle bütünleştirilmiş ışıklarla aydınlatılabilmektedir.

Totem Anıt Panolar

Kutu harf sistemi ile de yapılabilmekte olan bina ve site totemleri, özel kesim makineleri vasıtası ile 3 boyutlu şekilde hazırlanabilmektedir.

Bina ve Site Totemleri

Bunlara ek olarak altın, gold, gümüş aynalı, krom, alüminyum ve pirinç harften üretilen tasarımlar da paslanmaz yapıları sayesinde uzun ömürlü kullanımlara olanak tanımaktadır.

Ankara Tabela

İstenilen punto büyüklüğünde üretilebilmekte olan bu malzemeler, oturulan mekanın giriş kısmına monte edilerek oldukça uzak mesafelerden rahatlıkla görülebilmektedir.

Bina Önü İsimlik

Dekota, pleksi cam, polikarbon, kompozit ve benzeri levhalar şeklinde dizayn edilip üzerine folyo kesim ve dijital baskı oluşturularak elde edilen tabela,bina ve site totemleri, kolaylıkla vidalanarak monte edilebilmektedir.

Ankara Totem Firmaları

Dışarıdan gelebilecek herhangi bir darbeye karşı hiçbir şekilde bükülme, çatlama veya göçme durumlarına sebebiyet vermeyen sağlam ve dayanıklı yapıdaki bu ürünler, uzun yıllar kullanımlara olanak tanımaktadır.

Ankara Totem

Sadece bulunulan alanın isimliğinden oluşan tabelanın yanı sıra otopark, havuz, spor salonu, acil çıkış kapıları, misafir girişi gibi çeşitli yerlerin de pratik bir şekilde gösterilmesini sağlayan yönlendirmelere sahip tabelalar da oluşturularak fonksiyonel kullanımlar ortaya çıkarılabilmektedir.

Bina Kutu Harf

Kullanılacak malzemenin cinsi ve kalitesi, harflerin punto büyüklüğü, ışıklı olup olmaması gibi durumlara bağlı olarak fiyatları belirlenen bu uygulamalar, her bütçeye uygun olarak kolaylıkla tedarik edilebilmektedir.
Bina Totemi, Totem Çeşitleri, Totem Anıt Panolar, Totem Tabela, Ankara Tabela, Ankara Totem, Bina Önü İsimlik, Bina Kutu Harf, Ankara Totem Firmaları, Bina ve Site Totemleri


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Kabartma Harf Tabela

Veteriner Tabelası