Ostim Kabartma Tabela

Ostim Kabartma Tabela

Firmalar, hangi sektör içerisinde yer almakta olurlarsa olsunlar, hedef kitlelerini ve müşterilerini mümkün olan en etkili şekilde tanıtabilmek adına çalışmalar yaparlar. Konu ile alakalı doğru çalışmaların yapılmaması durumunda hizmetler ya da ürünler ne kadar iyi olursa olsun asla tanıtım işlemleri olması gerektiği şekilde yapılamaz. Gerekli olan çalışmaların eksiksiz olarak yapılabilmesi adına ise tabela seçiminin yapılmasına çok dikkat edilmesi gerekiyor. Firmalar da son dönemlerde artık bu konunun üzerinde oldukça dikkatli şekilde duruyorlar. Ostim Kabartma tabela çeşitleri ise ortaya çıktığı zamandan itibaren farklı sektörlerdeki firmaların sıklıkla tercih ettiği modeller içerisinde yer almayı başardı.

Ostim Kabartma Tabela

Klasik tarzdaki tabela modelleri ile ostim kabartma tabela modelleri arasındaki en büyük farklardan biri, görünüştür. Oldukça etkileyici bir görünüşüne sahip olan bu tabela modelleri; farklı materyallerde üretilebiliyor olsa da firmalar sıklıkla pleksiglastan hazırlanmış olan kabartma tabelaları tercih ediliyor. Pleksiglasın bu denli fazla tercih edilmesindeki en büyük etkenlerden biri, materyalin aynı cam gibi ışık geçirebilmesi ve parlak olmasıdır. Materyalin arka bölümünden ışık verildiği zaman ise ön bölümde oldukça güzel bir görüntü ortaya çıkıyor. Bununla beraber isteğe bağlı olarak tabela için kesilmiş olan tabelanın kenarlarının delinmesi ve ardından bu deliklerin iç kısımlarına led eklenmesi ile ortaya oldukça etkileyici bir tabela çıkmış olur. Kabartma tabelalar konusunda yeterli bilgi sahibi olan isimlerin yapacakları çalışmaların sonrasında ortaya firmaların tam anlamıyla istedikleri tarzda tabelalar çıkabilecektir.

Ostim Kabartma Tabela

Pleksiglasın ostim kabartma tabela modellerinde sıklıkla kullanılmasındaki nedenlerden biri de yüksek oranlarda ışık geçirgenliğini sağlamasıdır. Normal camlar ile pleksiglas arasında var olan farklardan biri, pleksiglasın camlardan farklı olarak darbelere karşı altı kat daha dayanıklı olmasıdır. Ayrıca tabelanın kırılması durumunda ortaya dağılacak olan parçalar keskin kenarlı olmayacaktır. Böylelikle de kırıkların meydana getireceği yaralanmaların da önüne ciddi anlamda geçilmiş olunur. Pleksiglas, aynı kalınlığa sahip olan cama oranla %20 oranında az ısıyı geçirir. Materyalin ısı ile işlenmesi çok basittir. 150 derecelik ısı ile şekillendirilebilen pleksiglastan hazırlanmış kabartma tabela, işlemlerin yapılmasından sonra var olan şeklini uzun süre boyunca koruyor.

Ostim Kabartma Tabela

Tabelanın işlenmesi esnasında arzu edilen her türlü şeklinde hazırlanabilmesi sayesinde artık firmaların çok büyük bir kısmı tercihlerini ostim kabartma tabela modellerinden yana yapıyor. Hazırlanmakta olan kabartma tabelaların sıcaklığa dayanma derecesi ise 80’dir. Ancak kendi kendine yanması için 400 derecelik sıcaklığın oluşması gerekir. Şimdilerde bu alanda çalışma yapan isimlerin artış göstermeye başlaması sonrasında artık firmalar diledikleri tarzdaki kabartma tabelaları hazırlatarak kullanabiliyorlar. Kullanımları öncesinde tabelanın tasarımı yapılarak firmaya sunuluyor. Böylelikle de firmalar yalnızca bilindik tarzdaki tabela modellerini hazırlatmazlar. Tamamen onlara özel pek çok tabela modelini de kısa sürede hazırlatma imkanına sahipler. Hazırlanmış olacak tabela ile beraber de kendi kimliklerini ortaya koymuş olurlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Kabartma Harf Tabela

Veteriner Tabelası