Krom Kutu Harf

Krom Kutu Harf

İş yerlerinin, özel işletmelerin ve şirketlerin reklamlarının en iyi şekilde yapılması oldukça önemlidir. Bunun için gerekli olan malzemelerin başında ise reklam tabelaları gelmektedir. Firmaların veya ürünlerin markalarının tanıtılması adına oldukça ihtiyaç duyulan bu ürünler, istenilen özelliklerde ve fiyat aralıklarında kolaylıkla temin edilebilmektedir.

Krom Kutu Harf Tabela

Son zamanlarda gelişen teknolojilere bağlı olarak ışıklı, ışıksız, alüminyum, pleksi, vinil, pilon, totem gibi birbirinden çeşitli tasarımları bulunan bu ürünler arasında sıklıkla kullanılanlardan birisi de krom kutu harf tabela olmaktadır. Harflerin lazer kesim makineleri vasıtasıyla hazırlandığı bu malzemelerde, yan yüzeyleri giyotin makası ile işlenerek elde edilmektedir.

Krom Kutu Harf Çeşitleri

Altın, alüminyum, gümüş, rosa, fosforlu, buzlu, simli gibi dizaynlarda pleksi cam malzemelerden oluşturulan bu ürünler, krom kaplama kullanılarak özellikle paslanmaya karşı daha dirençli bir yapı kazandırılmaktadır. Böylece olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ayrıca herhangi bir darbe sonucunda kırılma, çatlama, göçme, çizilme gibi durumlara sebebiyet vermeyen, son derece sağlam ve dayanıklı yapıda olmalarından dolayı, günümüzde sıklıkla tercih edilen malzemeler arasında yer almaktadır.

Krom Kutu Harf İamaltı

Görünüş itibariyle oldukça şık ve modern tasarımlar ortaya koyan krom kutu harf tabela üretimleri, 3 boyutlu şekilde hazırlanarak birçok kesimin dikkatini çekmekte ve beğeni toplamaktadır. Bunun yanı sıra istenilen renk aralığında boyanarak son derece canlı ve parlak görünümler elde edilerek firmaların tanıtımlarının en iyi şekilde yapılmasına olanak tanımaktadır.
Işıklı şekilde kullanım fonksiyonlarına da sahip olan krom kutu harf tabela uygulamaları, LED lambalar vasıtasıyla aydınlatılarak geceleri oldukça dikkat çekici yapı kazanmaktadır. Fakat burada özellikle en iyi enerji tasarrufu sağlayan ve su geçirmeyen aydınlatma sistemlerinin kullanılmasına özen gösterilmelidir.

Paslanmaz Kutu Harf

İstenilen tüm harf boyutlarında kolaylıkla üretilebilmekte olan bu malzemelerde, firmaların logoları, amblemleri veya reklamlarını yapacakları ürünler, titiz bir çalışma sonucu birebir formatta hazırlanarak kolaylıkla monte edilebilmektedir. Ayrıca bu sistemden faydalanmak için ihtiyaç duyulan her an 7/24 hizmet veren müşteri temsilcileri ile iletişime geçilerek arzu edilen standartlarda sipariş verilebilmekte, her bütçeye uygun fiyat aralıklarında teklif alınabilmektedir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Kabartma Harf Tabela

Veteriner Tabelası