Krom Harf

Krom Harf Hakkında

Bilgilendirme ve tanıtım işlemleri firmalar için oldukça önemlidir. Çünkü gerekli olan çalışmaların yapılmaması durumunda gerçekleştirilen işlemlerin sonucu kesinlikle istenildiği gibi olmuyor. Özellikle de her sektör içinde kendini göstermekte olan rekabet ile beraber artık firmalar en etkili geri dönüşleri elde etmek adına kendilerini rakiplerinden ayırmayı hedefliyorlar. Şimdilerde bu alanda yapılmakta olan incelemeler ile beraber firmaların karşılarına birçok farklı ürün çıkmaya başlamış oldu. Firmalar da bu sayede artık kendi tarzlarını en iyi şekilde yansıtacaklarını düşündükleri tanıtım ürünleri içerisinden seçimlerini rahatlıkla yapıyorlar. Krom harf modelleri de yine üretilmeye başladıkları ilk günden bu yana sıklıkla farklı sektörlerdeki firmaların en fazla tercih ettikleri tanıtım ürünleri içinde yer alıyor.

Krom Harf Tabela

Hazırlanacak olan krom harf tabelaların ön kısımlarında 304 kalite 1.2 mm krom sac kullanılırken yan yüzeylerde ise 0.60 mm ya da 0.70 mm krom sac kullanılıyor. Klasik tarzlardaki ürünler için kullanılan bu ölçülerin yanı sıra isteğe bağlı olarak farklı modellerdeki krom harf tabelalar için de farklı ölçülerdeki çalışmalar yapılmaktadır. Ölçüler genel itibari ile krom harfler için istenilen boyutlar belirlendikten sonra tam anlamıyla ortaya çıkartılacaktır. Bu aşamada deneyimli isimler ile çalışmak son derece önemli olacaktır. Çünkü bu kişiler firmaların krom tabelaları nerede kullanacakları ile alakalı gerekli incelemeleri yapmalarından sonra en iyi sonuçların elde edilmesi konusunda gerekli çalışmaları yapmış olacaklardır.

Krom Harf Üretimi

Oluşturulacak krom harf modellerinin ön kısımları lazer ile yan yüzey şeritleri ise giyotin makaslar ile kesilmektedir. Firmaların istemiş oldukları yazı karakterlerine bağlı olarak kesilecek olan krom harflerin yan bantları ise özenli bir şekilde şekillendirilmektedir. Son aşamada ise şekillendirilmiş olan bu alanlarda lehim kaynağı kullanılır ve ön yüzeyler ile başarılı şekilde birleştirilmesi sağlanacaktır. Krom harfler genel olarak parlak paslanmaz sacdan yapılmaktadır. Fakat buna rağmen yapılacak olan lehim işlemi sonrasında krom harflerin ekstradan bir parlaklığı ulaşması gerekir. Bunun içinse krom harflerin üzerine ekstra şekilde polisaj işlemi yapılması gerekmektedir. Polisaj işleminin dikkatlice yapılmaması demek, harflerin üzerinde renk geçişlerinin olması anlamına gelecektir.

Krom Harf Hakkında

Materyal seçimi konusunda kutu harf tabelaların nerelerde kullanılmak istendiğine karar verilmesi gerekmektedir. İç mekanlara oranla dış mekanlarda tercih edilecek kutu harf tabelaların dayanıklı olması önemlidir. Doğru materyal seçilmediği takdirde ne kadar şık bir görünüme sahip olursa olsun fark etmez kısa bir süre içerisinde ciddi anlamda sorunlar kendini göstermiş olabilecektir. Materyal seçilmesinden sonra harfler dikkatli şekilde kesilecek ve boyanacaktır. Her bir adımın üzerinde özenle durulması ile beraber ise firmaların tanıtımları konusunda istekleri yerine getirmeyi başarmış olacak tabelaların ortaya çıkartılması sağlanmış olacaktır.

Krom Harf Firmaları

Polisaj işleminin bitirilmesinden sonra ise krom harf için istenilecek olan detayların üzerinde durulmasına gelecektir. Eğer ki bu harflerin içerisinde ışık olması isteniyorsa, içlerine su geçirmez modül ledler monte edilmelidir. Böylelikle harflerin istenildiği gibi renkli şekilde ortaya çıkartılması sağlanmış olur. Bilinenin aksine paslanmaz çelikler %10 ila %25 arasında krom içermektedir. Krom çeliğin yüzeyine çıkarak kromoksit tabakası oluşturulur. Bununla beraber demirin oksitlenmesini de engeller. Dolayısıyla kullanılmakta paslanmaz çelikte herhangi bir kararma ya da paslanma durumu söz konusu olmamaktadır. Böyle olunca da paslanmaz harflere aynı zamanda krom harf de denilebilmektedir. Kullanılacak olan krom harfler de uzun süreler boyunca rahat bir şekilde kullanılmış olacaktır.

Işıksız Tabela, Işıklı Tabela, Totem, Tabela, Pleksi Tabela, Işıksız Tabela Fiyatları, Ucuz Tabela Ankara, Tabela Örnekleri, Ankara, İnşaat Yol Tabelası, Krom Harf Tabela, Alüminyum Harf Tabela, Cephe,Krom Harf

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Kabartma Harf Tabela

Veteriner Tabelası