Ankara Tabelacı

Ankara Tabelacı

Bir iş yeri açacaksınız önce vergi dairesine sonra da iyi bir ankara tabelacıya koşmalısınız. Ankara Tabelacı olarak diyoruz ki vergi levhasıyla birlikte asılmalı tabela  Vergi dairesindekiler size ait kayıtları tabela ise sizin nasibinizi açar.
Düşünsenize bir kere mahallenizdeki bakkal, kunduracı, manav hepsinin tabelasını ezbere biliyorsunuz.
Ezberlemediniz üstelik ama her geliş gidişte kafanıza o yeri işleyen küçük, büyük, ışıklı ışıksız, şık sade o tabelalardır. Neden çünkü beyin devamlı gördüğünü kaydeder, bunun için bir çaba harcamasınızda. Kaç terabayt olduğunu bilmediğimiz beyinler, siz farkında olmadan kayıt yaptığı bir çok anı, durum ve oluşumu ihtiyaç halinde arşivden çıkarıp size sunar. Bırakın Ankara Tabelacının yaptığı tabelayı bazen sık gördüğümüz plakaları bile kaydediyor kendi kendine beyin.
Zaten öyle olmasa, ne bir yaşamımız olur ne de sosyal hayatımız. Ankara Tabelacılar olmasa Gittiğimiz sokakları, caddeleri yazmasa oturduğumuz evi dahi bulamayız ya.
Her neyse dönelim konumuza,

Tabela Niçin Önemlidir?

Tabela sizin kartvizitiniz desek yeridir. Hele bir de iyi bir Ankara tabelacıya bu işi yaptırdıysanız değmeyin keyfinize. Çünkü artık sizin yüzünüzü tabela yansıtmaya başlamıştır. Ankara Tabelacı bu safhada yardımınıza koşuyor.
Hatırlarım da eskiden elle yazardı tabelacılar tabelaları, ellerinde fırça, bir kaç şablon. Günde belki bir tane ama emek kokardı.
Tiner şişesi, yağlı boya, fırçalar hepsi bir bir hatırımda. Şablonu çıkarmak bile kaç saati alır kim bilir. Hayat ‘’ne de yavaş işliyormuş dediğimiz’’ günler. Naftalin kokusu geldi aklıma, ne bileyim hatıra, anı oldu mu böyle düşünürüm? Babaannemin naftalin kokulu sandığı gelir. İçinden gelen naftalin kokusuna rağmen içinde ne olduğunu bilmediğim sandık.
Yazın hayatı böyle işte sizi tabeladan alır naftalin kokulu sandığa koyar. Kelimeleri severseniz, sizi kısa sürede yolculuğa çıkarır ışık hızıyla değil, söz hızıyla…
O günler pek güzeldi be. İlişkiler ne kadarda sıcaktı, özlemle yad ettiğimiz o günlere geri dönülmez biliyorum. Ama yaşayan biri olarak galiba şanslılardan biriyim. Çünkü o zamanki insanların bir birini sevmeleri apayrıydı, samimiydi, sıcacıktı.
Ah nostalji ah bizi nerelere götürdü.
Konumuza dönmenin vaktidir, çok kopmadan.
İşte döndüm. İşte geldim
Şimdi öylemi bizim, elimizdeki teknolojik aletlerle tasarımı biten tabela 1 dakikada ortaya çıkıyor.
Devir böyle artık evet eskiler de güzeldi, özeldi ama günümüz zamanla yarış zamanı. Herkes bir yarışın içerisinde
Devran böyle.
Düşünsenize geçmişte günde bir tabela yapılan zamanlardan saniyelere geçen bir devir. Koşmazsan düşersin derler ya sahiden de öyle.
Buna uymak gerek. Bizde en son teknolojiler ve en iyi grafiklerle iddia ediyoruz bu bölgenin en ucuz tabelacısıyız. Ve bir iddiamız daha var belki mütevazilikten uzaklaşacağız ama en kaliteli iş yapanında bizim olduğumuzu söylerler.
O yüzden doğru yerdesiniz ucuz tabela yaptırmak istiyorsanız en iyi tabelacıyı buldunuz.
Dedik ya vergi levhanızı astığınız an dükkanınızın kapısında da tabelanız olmalı. Tabela sizin kimliğiniz, sabit kartvizitinizdir.Ankara Tabelacı,Tabela,Ankara Tabelacı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Kabartma Harf Tabela

Veteriner Tabelası