Ankara Tabela İmalatçıları

Ankara Tabela İmalatçıları CNC Hakkında


Ankara Tabela İmalatçıları
olarak diyebiliriz ki; baskı dünyasının en sosyetik ismidir: CNC
Siensi denilen durum baskı dünyasının en cafcaflı şekilde kucağa gelen bir söylemidir. CNC denen kesme biçimi Bilgisayar Nümerik Kontrol kelime grubunun İngilizce anlamlarının kısaltmasıdır.
Aslında kısaca ahşap, kompozit, alüminyum gibi sert malzemeleri programlayıp istediğiniz durumda kesilmesidir.
Aslında Ankara Tabela İmalatçıları ve reklamcılık  dünyasında ajanslar ve tabelacıların marangozluk kısmı desek daha anlaşılır olacak.
CNC ile neler yapılabilir. Yeterki kodlayın neler olmaz ki. Ahşap oymalar, çerçeve kenarlıkları, desen verme vs. Aklınıza ne gelirse.
Ahşap düzenleme, sanatçılar, mühendisler, mimarlar bu CNC tam size göre. Kafanızdakini istediğiniz ahşap malzemeye bunu uygulayabilirsiniz.
Ahşap dışında metal düzenleme, taş düzenleme için de CNC kullanılabilir.

Tabela İmalatçıları Ankara Torna ve Cnc nin Farkları

_Tornadan farkı var mı?
BU CNC dediğin şey bildiğimiz torna mı diyenleriniz var sanki aranızda. Torna bu CNC’nin atası desek de, boynuzun kuşağı geçtiği gün gibi aşikar.
Bir tezgah, tabla ve kesici baş CNC’den Voltan oluşturan parçalar.
Ucuz mudur, pahalı mıdır? Bu size bağlı kullanacağınız malzemeye bağlı. Ahşapla sacı bir tutamazsınız, plastikle çeliği birbiriyle kıyaslayamazsınız. Ayrıca ne kadar detay istiyorsunuz. CNC böyle bir şey nasıl kurgularsanız öyle kesim yapan bir cihaz. Ankara Tabela İmalatçılarının işini kolaylaştırır.
Kesim teknolojileri de kendi arasında ayrılıyor. Plazma kesim, oksijen kullanımlı kesim, lazer kesim bu tekniğin de fiyatlara etki ettiği bir durum.
CNC dediğimiz şey ince işçiliktir aslında. Hangi ayrıntıyı isterseniz onu çıkaran bir kesim işi. Eskiden ahşap oymacılarını çok gezerdim dantel gibi ahşabı işlerlerdi ama bir sehpa neredeyse 1 ayda çıkardı ama şimdi çiz, kodla CNC halletsin.
Ama tabi ki her zaman benim için el işi daha değerli. Alın teri dedi mi bir parça saygı duruşuna geçerim. Alın terinin önemini bu topraklar iyi bilir elleriyle kazıyarak kurdukları nice devletlerde hep alın teri var. Çiftçinin tarlada, zanatkarın atölyede, işçinin tezgahta alın teri var.
Ama dedik ya, teknoloji ne kadar artarsa insana ihtiyaç o kadar azalıyor. İnsana ihtiyaç azalıyor ama insanlığa ihtiyaç her zaman var. Ankara Tabela İmalatçıları da cnc cihazla tabela üretimini çok kolay bir şekilde gerçekleştiriyor.
CNC dedik bir aylık işi bir günde yapıyor, böyle olunca makinalar insanlarını yerini alıyor. İnsana ihtiyaç azalıyor. O yüzden farklı meziyetler elde etmek ve ülkemizi zengileştirmek amacıyla var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. O zaman müreffeh bir ülke oluruz.
Çünkü makinalar insanların işlerini ellerinden aldıkça işsizlikler meydana gelecek bu dediğim bugün yarın olacak işler değil ama dünya o yöne evriliyor.
O yüzden evlatlarımızı çok donanımlı dünya ile yarışır kapasitede yetiştirmemiz gerekiyor. İşsizliğin olumsuzluk yarattığı bir ülke değil farklı katma değerlerle insanının makinaları çalıştırıp kendisinin de ülkesinin de zengin olduğu topraklar olmalı burası. Biz bunu hak ediyoruz, bizim enerjimizde de genlerimizde de bunlar var. Yeter ki tarihimize bakalım. Ankara Tabela İmalatçıları olarak oradaki başarılarımızı görelim.
Bir CNC bizi nerelere getirdi, başka yazılarda görüşmek üzere.

Yorumlar

  1. 2019 yılı fiyatlarıyla 2020'de de yine en uygun fiyatlı tabelalar Kutlu Reklam 'da. Hemen sizde sitemizi ziyaret edin uygun fiyatlarla tabelanızı yaptırın. Ücretsiz Ölçüm.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Veteriner Tabelası

Kabartma Harf Tabela