Paslanmaz Tabela Seçenekleri Ve Özellikleri Nelerdir?

Günümüz şartlarına en uygun olarak üretilen, modern, şık, ışıklı veya ışıksız paslanmaz tabela modellerimiz ile sektörde uzun yıllar hizmet vermekteyiz. Bu tabelalar uzun ömürlüdür ve her amaca göre dizayn edilmektedir. Bu tabelanın yapımında kullanılan malzemelerden bazıları krom paslanmaz çelik, altın paslanmaz çelik ve mat paslanmaz çeliktir. Bu malzemeler her türlü hava şartına, yağmura, çamura, her tip iklime dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Tabela Siparişleri ve Teslim

Profesyonel ekiplerimiz tarafından paslanmaz tabela yapmak için işyerinin ölçüleri alınmaktadır. Grafikerler tarafından ölçüleri alınan iş yerinin tabela tasarımı bilgisayarda çizilmektedir. Sonra da atölyelerde hazırlanarak siparişler oluşturulmaktadır.
Montaja uygulama sırasında çıkabilecek sorunları bizler firma olarak tecrübemizle elde ettiğimiz çözüm yollarıyla ve profesyonel ekibimizle sonuca en çabuk ve en pratik şekilde ulaşacak şekilde çözümlemekteyiz. İmalatı yapılan tabela harf şeklinde de olabilmektedir. Duvar üzerine, ahşap üstüne, şık bir tasarıma sahip paslanmaz veya boyalı demir ızgara üzerine monte edilmektedir. İleride olabilecek her türlü değişiklik, taşınma ve tamirat durumları göz önünde bulundurularak pratik montaj aparatları kullanılmaktadır. Uygulanacağı zenime pratik aparatlar ile montaj edilmektedir. Böylece sorunsuz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmış oluruz.

Paslanmaz Tabela Özellikleri Nelerdir?

Tabelacılık reklam alanında en çok kullanılan bir iş alanıdır. Firmalar varlığını ve bulundukları durumu tabelalar ile bu tabelalara gereksinim duyan müşterilere borçludurlar. Çevremizde gördüğümüz iş yerlerinin nerdeyse tamamı tabela asmak ile kanunca yükümlüdür. Bu istisna dışında kalan yerler tabela yaptırmak için hizmet almaktadırlar.
Tabelaların işlevi en çok açık hava reklamcılığındadır. Bu alanda yeri yadsınamayacak kadar çok büyüktür. Müşterilerin paslanmaz tabela talepleri, grafik tasarımcıları ve atölyelerin ortak çalışması ile ortaya çıkmaktadır. Grafik anlamında ölçüleri alınan tabelalar önce bilgisayar ortamında tasarlanır.
Sonra atölyelerin imalat kısmına sevk edilir. Kurumsal bir sektör anlayışı ile profesyonel ekipler eşleğinde siparişleri en güzel biçimde hazırlamaktayız. Sipariş alma esnasında verilen sürede tabelayı teslim etmekteyiz.
Gelişen teknoloji ve teknolojik malzemeler ile tasarımlarımız günden güne farklılaşmaktadır. Uzun yıllardır var olan bir firmayız. Kendini yenileyen kalite anlayışımız mevcuttur. Her türlü önerileriniz ve istekleriniz ile siz müşterilerimize özel tasarımlar oluşturarak firmanızın yüzü olan tabelalarınızı en iyi şekilde hazırlarız.
Üç boyutlu görüntüye sahip olan kimi tabelalarda ışıklandırma da sağlanmaktadır. Ofislerde, iş yerlerinde, dış mekanlarda ve mağazalarda çok fazla kullanılan tabela çeşitlerinden bir tanesi ışıklı paslanmaz tabeladır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Veteriner Tabelası

Kabartma Harf Tabela