Krom Kutu Tabela Özellikleri Nelerdir?

Günlük hayatta tabelalar çok sık karşımıza çıkmaktadır. Özellikle dışarıya çıktığımız anda birçok tabela gözümüzün önüne gelmektedir. Aslına bakarsak; bunlara pek farklı bir gözle bakmaya gerek yoktur. Bunun sebebi ise oldukça basitti ve hepsi aynı amaç için vardır. Aslında tamamen farklı kutu modellerde yapılmakla birlikte krom kutu tabela en çok karşımıza çıkan tabelalar arasındadır. Her ne kadar basit görünse de bu durum onu seçenek olmaktan alı koymamıştır.
  •  Üç boyutlu görsellik kazandırır
  •  Değişik renk seçenekleriyle dikkat çeker
  •  Mevsimsel şartlardan etkilenmez
  •  İmalatı ve montajı kolaydır
  •  Tabelaya daha esnek bir görünüm kazandırır.
Krom kutu tabela oldukça kolay oluşturulan ve aynı zamanda çok basit yapılı bir sistemdir. Bu bakımdan dolayı da çoğu müşteri tarafından tercih edilmektedir. Firmamız tarafından kaliteden ödün vermeden çalışmalar bu tabela üzerinden devam etmektedir. Oldukça kullanışlıdır. Eğer sizlerde bu tarz bir tabela kullanmak isterseniz önce pazar araştırması yapmaktan kaçınmamalısınız. Bu şekilde en uygun fiyata en kaliteli ürünleri almış olursunuz. Herkes tarafından tercih edilmesi o ürüne olan güveni çok arttırmaktadır. Bu sayede de daha fazla kullanım hakkına sahip olmaktadır.
Günümüzün en görsel, en şık duran, en modern ve en nezih tabela modeli olan krom kutu tabela ürünleri uzun ömürlü kullanıma sahip olarak dizayn edilmektedir. Kutu yapımında kullanılan malzemeler; krom, gold krom ve pleksi glasstır. Bu malzemeler her türlü iklim şartına dayanıklıdır. Krom kutu harf tabela da bunun bir çeşididir. İstenilen yazı boyutuna ve istenilen büyüklüğe göre yapılmaktadır. Kutu harfler müşterilerin istekleri doğrultusunda ışıklı veya ışıksız uygulanabilmektedir.

Paslanmaz Krom Kutu Tabela Modelleri

Gümüş gri, siyah mat, sarı gold olarak paslanmaz çeşitleri üçe ayrılmaktadır. Paslanmaz krom kutu tabela bulunulan yerdeki diğer tabelaların yanında sizi daha çok fark edilir kılmaktadır. Bilindik kurum ve markalar tarafından tercih edilme sebebinin başında da bu özelliği gelmektedir. Paslanmaz yapısı ile uzun ömürlüdür. Görsel olarak diğer tabela modellerine bakıldığında onlara göre ayrıcalığı sizi diğer işletmelerden öncelikli olarak fark edilir kılmaktadır. Ledli ve ledsiz şekilde iki ayrı gruba ayrılan paslanmaz tabela ledler ile birlikte ışıklandırma yapılarak gündüz gibi gece de sizi ön plana çıkarmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Veteriner Tabelası

Kurumsal Tabela