Işıklı Tabela Çeşitleri

Gelişen ve değişen teknoloji, insan ihtiyaçlarına cevap vermek için gün geçtikçe farklı bir özellik kazanmaktadır. Herhangi bir dükkan, mağaza, okul, dershane, özel ve ya tüzel kişiliğe sahip olan mekanların müşteri, muhatap ve ya tedarikçilerinin adres bakımından ilgisini çekmek için kullanılan ışıklı tabela özellikle kış aylarında ve akşam saatlerinde açık olan mekanlar için idealdir.
Işıklı tabela çeşitleri kullanılacak mekanın işlevine göre değişiklik gösterebilir. Tabela çeşitlerinin elektronik olması, farklı objelerle süslenmesi, markanın ve ya hizmetin ön plana çıkarılması bakımından çeşitlilik kazanmaktadır. Kalın, italik altı çizili, kabartmalı ve ya iki ve daha fazla renk kullanılarak detaylandırılan tabela çeşitleri, kare, oval, dikdörtgen ve ya isteğinize bağlı olarak farklı geometrik şekiller almaktadır.

Zaman Ayarlı Işıklı Tabela

Zaman ayarlı otomatik tabelalar ortalığın kararması ve ya gündüzün istenildiği bir zamanda kullanılması bakımından kolaylık sağlamaktadır. Işıklı tabelalar sadece yazıyla ve ya rakamla değil, resim, doğa manzarası ve ya sizin belirleyeceğiniz farklı görünümlerle de üretici firma tarafından hazırlanmaktadır.

Online Tabela

Kurum, mağaza ve ya iş yerlerinin bulunduğu yere dikkat çekerken aynı zamanda reklamını da yapan ışıklı tabela çeşitlerini firma ve iletişim bilgilerinize de ekleterek dilediğiniz özelliklerde hazırlatabilir, kurulum ve montajını yetkili firmasına yaptırarak sözleşme ve garanti koşullarından faydalanabilirsiniz.
Bariyer üstü, akıllı led, led tabela hareketli ve ya kayan yazı tipinde, figürlü, yanıp sönen, hareketli kenarlıklı, mesaj içerikli, giriş çıkış ve ya lavabo gibi kişisel ve ya güvenlik amaçlı mesaj içeren ışıklı tabela kafe, lokal ve ya çay bahçesi tarzı alanlara özgü İngilizce ve ya farklı dillerde mesaj içeren çeşitler derken oldukça farklı ve en marjinal fikirlerle üretilen bu ürünleri bir telefonla sipariş edebilir, internette teşhir edilen tabelalardan kendiniz uygun modelleri ve boyutları belirleyebilir, Türkiye’nin neresinde olursanız olun adresinize teslim alabilirsiniz.
Ödeme yapabilmek için kapıda ödeme, taksitli ödeme ve ya kredi kartı ve ile ödeme gibi seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Hitap ettiğiniz kitleye sizi anlatan mesajı etkili bir şekilde göndermek için yüzlerce ışıklı tabela çeşitlerinden birini kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Veteriner Tabelası

Kurumsal Tabela