Ankara Kurumsal Tabela

Ankara da kurumsal tabela hizmetleri vermekteyiz 333 reklam ajansı olarak. Peki nedir kurumsal tabela ve ne önemi vardır? Kurumlar bir devletin olmazsa olmazıdır. Bütün vatandaşlar temel haklarını aramak, sosyal destek almak, vatandaşlık görevlerini yapmak için kurumlara başvurur yani her insan kurumlara bir nevi muhtaçtır.
Örneğin bir kimlik çıkartmak için nüfus müdürlüğüne; bir oy kullanmak için okullara; sosyal haklarımızdan faydalanmak için sosyal güvenlik kurumuna; hasta olduğumuzda hastaneye; askerliğimiz geldiğinde eğer erkeksek, askerliğe gidiyoruz yani hayatımıza bu kadar girmiştir kurumsal işler. Kurumsal tabelan önemini şimdi daha iyi kavrayabiliriz. Kurumlar genellikle büyük binalar içinde farklı hizmetler veren bölümlere ayrılmıştır. Ayrılan bu bölümlerin her birine ulaşmak için farklı yönlendirme tabelaları olmalı aksi takdirde bu bölümleri bulmakta ciddi sıkıntılar yaşarız ve herkes danışmayı böyle şeyler için kullanırsa ciddi bir izdiham olmaktadır.
Bunu önlemek için giriş kısmına koyulan binanın genel taslağı yani hangi katta neler var adlı pvc veya neon tabelalarkullanılır. Bu tabelalar her kurumsal binanın girişine yapıldıktan sonra kat aralarına tabelalar yapılır. Bu tabelalar genellikle yönlendirme amaçlıdır. İnsanlara hangi hizmetin nerde verildiğini gösterir. Hele ki Ankara gibi başkent özelliği taşıyan ve kurumsal yerlerin her alanda olduğunu düşünürsek kurumsal tabelalar bir hayli önemlidir. bu yönlendirme tabelalarının ardından odaların ve gişelerin önünde kapı isimliği dediğimiz hangi görevliye yönlendirildiysek onu bulmamızı sağlayan tabelalar vardır. Bunlar genellikle pvc tabanlı baskılardır ve yapımı basit olduğu kadar kullanışlıdır da.
   Kurumsal tabelalar Ankara hizmeti veren firmamız bütün bunları yapmakla birlikte kurumlar için alüminyum harf tabela, cephe tabelası, totem, kutu harf tabela, neon tabela gibi bütün tabelaları yapmaktadır. Kurumların giriş kapılarına neon tabela dediğimiz tabelaları yaparak insanların kurumları bulmalarını ve kurumun prestijini arttırmaktadır. Ayrıca neon tabelalar ışıklı tabelalar olduğu için gece aydınlatması vardır ve geceleri de okunur vaziyettedir. Kutu harf tabelalar yapmaktadır kurumsal firmalar için bizim firmamız. Yani bütün kurumlar için istenilen ölçüde, istenilen büyüklük ve kalite de sizler için hizmet vermekteyiz.
Kutu harf tabelalar Ankara kurumsal firmalarına hizmet vermektedir. Totemler yapmaktayız bütün kurumsal firmalar için. Bu totemler şehirlerin işlek caddelerine koyulur ve oralardan geçen binlerce insanın dikkatini çekmesini sağlar. Totemler otoban kenarlarına koyulur ve o şehrin yanından geçen herkese ulaşmış olur firmanın reklamı. Bu  ve bunun gibi bütün reklam işlerini sizler için direktiflerinizi baz alarak yapan 333 reklam ajansı sizlere bütün reklam alanlarında hizmet vermektedir. Verdiğimiz hizmetlerin tamamını öğrenmek ve profesyonel reklam fikirleri almak için iletişim adreslerimizden bize ulaşın ve sizlere daha detaylı bilgiler verelim. Sizin de reklam sektöründe bir eliniz olsun, her zaman firmanızı bir adım öne taşıyın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Veteriner Tabelası

Kurumsal Tabela