Ankara Işıksız Tabela İmalatı

Ekonomik ve ucuz tabela olarak fayda sağlayan Işıksız Tabelalar ışık desteği olmasa da şık seçenekler içerir. Her ne kadar aydınlatma sistemleri gelişmiş olsa da bazı firmaların ışıklı tabelaya ihtiyacı yoktur.

Işıksız Tabela Nedir?

Ankara Işıksız Tabela imalatı yapan 333 Reklam firmamız, ışıksız vinil germe tabela gün ışığında görebileceğimiz alanlarda kullanılan iç mekan ve dış mekan tabelaların geneline verilen isimdir. Işıksız tabelaların iskeleti, alüminyum ve ya demir profilden yapılır. Bu iskeletin üzerine sizinde fikirleriniz ve önerileriniz ile kurumsal kimliğinize uygun tabelanız levha ile monte edilir. Yılların tecrübesi ve bahanesiz gerçek çözümleri ile 333 Reklam firmamız her geçen gün kalitesini genişleterek sizlere hizmetlerini sunar.
Vinil germe tabela, dijital baskı yöntemi ile basılan vinilin(branda’nın), profil şaseye dört bir yandan gerilerek, daha önceden hazırlanmış olan ve içerisinde aydınlatma düzeneği bulunan alüminyum kasa üzerine kapatılmasıyla elde edilen bir tür tabela çeşididir.
Profil kasa üzerine ahşap çıtalar çakılarak zemin oluşturulur. Dijiltal baskılı vinil ya da vinil üzerine folyo kesim uygulama olarak yapılacak görsel bu çıtalara zımba teli ile çakılarak monte edilir. Oldukça ucuz bir sistem olan vinil germe, çok sık talep görür. Özellikle eski, kirli cepheleri kamufle etmek ya da geçici kampanya ve avantajları duyurmak için kullanılır.

Işıksız Vinil Germe Tabela Fiyatları

Son zamanların en popüler ve en çok talep gören tabela çeşitlerinden olan ışıksız vinil germe tabela müşterilerden gelen öneriler ve fikirler doğrultusunda değişkenlik göstermektedir. Sizlerde bu iş konusunda göstermiş olduğumuz başarılı çalışmaları incelemek isterseniz 333 Reklam firmamızın imalatlar bölümünden ışıksız vinil germe imalatlarını inceleyebilirsiniz. Gelen talep değişiklikleri fiyatta netlik sağlanmasının önüne geçmektedir. Sizlerde almak istediğiniz Işıksız vinil germe tabela fiyatları hakkında net bir bilgi almak isterseniz sitemizde yer alan iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası

Veteriner Tabelası

Kurumsal Tabela